Ben jij een echte kroegtijger?

Ben jij een echte kroegtijger en geniet jij ervan om mensen het naar hun zin te maken? Dan is vrijwilligerswerk achter de bar van Café Rosé wellicht iets voor jou!

Het vrijwilligersteam van Café Rosé kan versterking gebruiken!
Café Rosé (onderdeel van COC Limburg) is een gezellige huiskamer voor LHBTI ers, en tevens het oudste lhbti café van Limburg. Het biedt een ontmoetingsruimte waar, in een ongedwongen sfeer, een drankje kan worden gedronken, een spelletje kan worden gedaan, een show kan worden bij gewoond of gewoon een praatje kan worden gemaakt. De openingstijden zijn donderdag t/m zondag. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die een luisterend oor kunnen bieden, barwerkzaamheden kunnen verrichten en een oogje in het zeil kunnen houden. (2 tot 4 bardiensten per maand, je kiest zelf je dagen)

Heb je interesse maar wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar caferose@coclimburg.nl